VM-Guldvindere blev modtaget på Københavns Rådhus

! Overborgmester og 3 X VM Vindere 9 10 2013 KBH RÅDHUS FOTO HASSE FERROLD 1 scaled

Roning, kajak og skeetskydning – det er kun nogle af de discipliner, hvor danske atleter alene siden 1. september i år har formået at hive spektakulære guldmedaljer hjem.

I den anledning modtog overborgmester Frank Jensen igår onsdag den 9. oktober mændene i guldfireren, kvinderne i toerkajak og verdensmesteren i skeetskydning til hæderstale og pandekager på Københavns Rådhus.

Guldfireren med Kasper Winther Jørgensen, Jacob Søgaard, Jacob Barsø og Morten Jørgensen vandt den 1. september guld ved VM i roning i Chungju, Sydkorea.

Det samme gjorde Henrik Stephansen, der vandt VM-guld i letvægtssinglesculler samme sted – for øvrigt for tredje gang i træk.

Henriette Engel Hansen og Jeanette Løvborg ( foto til højre) vandt den 22. september guld ved VM i kajakroning på maratondistancen (25,8 km) på Bagsværd Sø.

Jesper Hansen (foto til venstre) vandt guld i den olympiske skeet-skydningsdisciplin ved VM i Lima, Peru, den 19. september.

Atleterne og deres kærester, ægtefæller og familier modtages af overborgmester Frank Jensen i Rådhusets Magistratssal.  Henrik Stephansen måtte desværre melde afbud.

“For et lille land som vores er det altid stort at se danskere øverst på podiet ved internationale sportsbegivenheder. Jeg bliver selv både stolt og rørt. For dem, der står øverst på podiet må det være mange gange større. Fordi det er dem der kan kalde sig verdens bedste inden for deres sportsgrene. Det er stort, fordi de ved, hvor mange timers træning der er gået forud. Og fordi deres kærester, ægtefæller og børn må lide afsavn, når de selv træner eller er bortrejst til stævner i Danmark og over hele verden”, siger overborgmester Frank Jensen (S).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *