Sankt Hans i Georgia

Sankt Hans i Geogia image001

Vejret har ikke ligefrem været det bedste her i Georgia i de senere uger. Varmen er vi vant til, men ikke al den regn vi har fået. Midt i juni måned havde vi fået så meget regn, at selv hvis vi ikke fik mere før den 19. september, ville vi alligevel være på det normalt årlige regnfald. Det er de korte og kraftige tordenbyger, der regner ned over os, men heldigvis ikke altid med lyn og torden.

Men bål skulle der være til Sankt Hans, og bål blev der. Vejret var godt, lidt køligere end normalt og ingen regn. Der var som i tidligere år omkring 100 børn af alle aldre, og de havde en rigtig god tid. Der var noget for enhver, selv for dem der helst ville sidde ned og have en rolig aften med god mad og lidt at læske med. Festen blev igen i år holdt i baghaven hos Gitte og Steen Hagensen, og usædvanligt for denne aften var, at DACC’s tidlige præsident Claus Staalner underholdt med hans tre-mands band. Det gjorde aftenen endnu mere speciel.

DACC stod for hamburgers og hotdogs, juice og vand, og folk bragte selv de stærkere varer! Flere bragte det forskellige tilbehør som salat, løg, agurk, med mere. Det blev til et lækkert måltid, Vores handelskontor gjorde igen et stort arbejde med at planlægge en rigtig morsom og underholdende aften, men de kunne ikke have gjort det uden hjælp fra de frivillige hjælpere, og selvfølgelig ikke uden stor hjælp fra Gitte og Steen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *