Niels Brock tilbage i Solvang

Niels BrockDet næste hold studenter fra Niels Brock Copenhagen Business College ankommer til Solvang den 13 august. Siden sidste år i august 2012 har den Danske Niels Brock skole arbejdet sammen med Santa Ynez Valley Union High School, hvorved 30 af Niels Brocks bedste studenter er tilbudt en chance for et ophold på et semester i den international business baccalaureate program i solrige Solvang i Californien. Nu er det blevet muligt at sende to klasser af 30 student per år. En klasse her i efteråret og en klasse igen til foråret.

Uddannelsen, som i forvejen er internationalt tonet, er anerkendt over hele verden og giver elverne kompetencer indenfor områder såsom: Kulturel forståelse, Sprog, Internationale markeder og økonomier.

Eleverne bor hos lokale familier i Solvang og Santa Ynez Valley området og får derigennem bedre kendskab til både lokal og amerikansk kultur. En af de vigtigste årsager, til at Niels Brock vælger at starte uddannelsen i Solvang, er byens stærke bånd til Danmark. Det er også vigtigt, at Solvang kan tilbyde eleverne trygge rammer og et venligt miljø.
Solvang er en relativt lille by, og du vil derfor have bedre mulighed for at blive del af det tætte lokalmiljø, ligesom der vil være bedre chance for, at elevernes ideer bliver hørt. Til gengæld vil eleverne være med til at styrke båndet til Danmark og forhåbentlig give nyt liv i byen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *