H.K.H. Kronprinsen åbner House of Green

 

! House of GREEN OPENING 05 09 13 FOTO HASSE FERROLD 3

House of Green – Danmarks mål, fossilfri i 2050

H.K.H. Kronprinsen åbnede i går House of Green i Industriens Hus i København. På billedet ses H.K.H. sammen med tidligere Statsminister Lars Løkke Rasmussen. Hvilken joke Løkke Rasmussen fortalte H.K.H. vides ikke.

House of Green er en interaktiv showroom og besøgscenter finansieret af Dansk Industri Foundation og er beliggende i hjertet af København.

House of Green er designet som en enkelt plads med tre hovedområder: 

Besøgscentret og interaktiv udstilling er primært rettet mod udenlandske delegationer, som besøger Danmark.  Danske repræsentanter fungerer som værter, der både inspirerer og informerer delegationerne, før de går videre til besøg på stedet. Showroom’et guider den besøgende gennem landskabet af grønne danske løsninger gennem en kombination af historiefortælling og selv-udforskning. Showroomet rummer også en permanent, interaktiv installation, der fremhæver potentiale og muligheder indlejret i det grønne danske erhvervsliv. 

Det virtuelle universe fortæller sammenhængende og dynamiske historier om Danmarks og dansk industri’s grønne kapaciteter på mange niveauer – fra den danske vision om at blive fossilfri i 2050 til at forgrene specifikke løsninger. Desuden er besøgende i stand til at udforske løsninger baseret på deres egne interesser gennem en kombination af historier, fakta, fotos og videoer.

Lounge område og fleksible mødefaciliteter inviterer samarbejde, forhandling og videndeling mellem danske såvel som internationale interessenter, organisationer og virksomheder.

Kilde: Houseofgreen.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *