DANSK Design Talent – Magasin Prisen

! DANSK DESIGN TALENT MAGASIN PRISEN & KRONPRINSESSE MARY 03 10 2013 PHOTO HASSE FERROLD 5 scaled

500.000 kroner var på spil i forbindelse med det store gallashow DANSK Design Talent – Magasin Prisen, der fandt sted den 3 oktober for første gang nogen sinde, på Statens Museum for Kunst i København. 220 særligt indbudte gæster, heriblandt kendisser, meningsdannere samt toppen af modebranchen, havde klædt sig på i deres fineste pus til afsløringen af hvem der vandt den store nyetablerede designpris.

De fire designtalenter, Asger Juel Larsen, Nikoline Liv Andersen, Astrid Andersen og Anne Sofie Madsen har arbejdet hårdt de seneste måneder, hvor de hver især har skabt en minikollektion til hver deres artist, med råd og vejledning fra hver deres mentor

Designtalenternes fire kollektioner blev fremvist i museets smukke omgivelser. Alle 220 gæster, inklusiv Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, sad til bords ved den 75 meter lange catwalk, der til aftenen samtidig fungerede som spisebord.

Aftenen kulminerede med at Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary afslørede vinderen af konkurrencen, som blev Anne Sofie Madsen. Hun havde kreerede en smuk minikollektion på fem styles til sangerinden Oh Land, som bar tydeligt præg af designerens og artistens gode kemi og en forenet æstetik. Kollektionen var således en blanding af Anne Sofie Madsens egen rå og avantgarde stil kombineret med Oh Lands feminine og excentriske udstråling.

Fra på lørdag og en uge frem kan du se de smukke kollektioner fra Anne Sofie Madsens og de tre øvrige designtalenter udstillet i Magasin du Nord på Kongens Nytorv.

Om DANSK Design Talent – Magasin Prisen:

DANSK Design Talent – Magasin Prisen er en ny designkonkurrence, og et velgørenhedsevent, skabt af DANSK Magazine og Magasin, som sætter fokus på at promovere morgendagens store designere.

Fire udvalgte danske designtalenter, konkurrerede om en præmie på 500.000 kr. inklusiv et modeshow under Københavns modeuge til februar, i Magasin på Kongens Nytorv i København. De fire udvalgte designtalenter har hver en mentor i form af en veletableret designer, samt en dansk sangartist som fungerer som designtalenternes inspirationskilde og ambassadør. De fire designtalenter, mentorer og artister er: Astrid Andersen, Karl Oskar (WoodWood) og Ukendt Kunstner, Nikoline Liv Andersen, Henrik Vibskov og Mette Lindberg (The Asteroids Galaxy Tour), Asger Juel Larsen, Mads Nørgaard og Thomas Troelsen, Anne Sofie Madsen, Charlotte Eskildsen (Designers Remix) og Oh Land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *