Danish Minies – dansk mad i miniformat

! Danish Minies 180813 Foto HASSE FERROLD 1Danish Minies – dansk mad i miniformat. Er nu også åbnet i Torvehallerne i København,hvor der var Åbnings reception fredag den 16. august i boden mellem de to haller.

Danish Minies er dansk mad i mini format baseret på alle vores traditionelle livretter kombineret med de nyeste gastronomiske landvindinger. Produkterne er baseret på friske skandinaviske råvarer og vore kulinariske traditioner.

Idéen med at genopfinde det bedste fra den danske menu og skalere retterne ned til små mundfulde tog sin begyndelse i starten af 2012 og udspringer fra en mangeårig kærlighed til det traditionelle danske køkken.

Danskerne elsker smørebrød og de charmerende små godbidder giver mulighed for at opleve hele paletten af livretter uden at forspise sig. Det er en stor succes til receptioner og som take-away, som leveres fra butikken i Gentoftegade og nu er turen kommet til Torvehallerne i København. Mellem de to haller ligger Danish Minies boden, hvor man kan få serveret Danish Minies og nyde lidt koldt at drikke til. Kan også findes på Gentoftegade 32 med butik og take-away.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *