Danish American Innovation Award med Peter Work, Ambassadør Cain og Kurt Russell

Kurt Russell Peter Work

Det var en successfuld og inspirerende torsdag aften med vin-farmer Peter Work, Ambassadør James P. Cain og Kurt Russell. Aftenen var planlagt af Danish American Chamber of Commerce of South California og hosted hos BoConcept i Santa Monica.

Ambassadør James P. Cain fortalte om sine erfaringer fra fire år i Danmark som den amerikanske ambassadør fra 2005 til 2009. Ambassadør Cain fortalte endvidere, hvordan han var involveret i at redde danske ambassader, turister og forretningsfolk under Mohammed Krisen i Danmark. Et personligt opkald fra Ambassadør Cain til President Bush sikrede, at amerikanske “assets” over hele Mellemøsten blev sat ind for at beskytte de danske interesser i 27 lande.

 Ambassadør Cain er en stærk tilhænger af offentligt diplomati og har offentliggjort en bog med titlen: “Amerikaneren: Om Diplomati, demokrati og Danmark” . Den 16. januar 2009 modtog Ambassadør Cain Storkorset af Dannebrogordenen af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Ambassadør Cain har besøgt Peter Work adskellige gange på hans ranch i Santa Rita Hills og var glad for at kunne være en del af den aften, hvor Peter Work og Ampelos Cellars fik æren af at modtage den dansk amerikanske Innovation Award.

Peter fortalte hans fantastiske historie om skabelsen af ​​Ampoelos Cellars vingård samt om hans betydelige resultater i økologisk, biodynamisk og bæredygtig vindyrkning.

Peter Work begyndte sin karriere i Danmark og flyttede til USA i 1988 for at arbejde som teknologi executive for Price Waterhouse Coopers, Walt Disney Company, og Exult, et firma Peter og hans kone Rebecca stiftede sammen med nogle venner og senere solgte til Hewitt Associates. Ampelos Cellars blev grundlagt i 1999 med købet af 82 hektar i, hvad der er kendt som Santa Rita Hills appellation vin regionen Californiens Central Coast. I 2001 og 2004 blev 42.000 vinstokke plantet på 25 hektar der giver Pinot Noir, Syrah, Grenache og Viognier druer.

Den dansk amerikanske Innovation Award blev overrakt til Peter Work af Torben Aaskov, Honorary Konsul for Denmark til Los Angeles og Soren Eilertsen, DACC SoCal President.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *